Wednesday, November 3, 2010

kelebihan online pendrive.

tiba2 tadi mmber aku invited benda nie..ia bfungsi mcm pendrive tapi online nye..dapat 2gb free..sape xnak oii..
.
.
.
.
ia mcm file sharing network kt my document..tapi tu hnye utk network aje..antara kompute2 je..tapi nie lagi advance..simpan nota2, psm anda gn Dropbox..tjamin keselamatannye..
.
.
.
.
pkara2 penting mcm document y penting elok kita buat backup..mane lah tau suatu hari nnti komputer kita meletup..hancur harapan nk hantar eximent ke, tender pe2 ker..
.
.
.

dah ada pkhidmatan Dropbox, korang masukkan aje sume document dlm internet. nk sharing pon senang..pe2 je just tekan link aje..xpayah nk tunggu berejam nk download sekeping gambar..
.
.
.
tapi, hati2 le..jng plak video Blue korang share plak..mati anak dara y tgk nnti..hehe..
.
.
.
.
em, klu sape2 y bminat nk jugak maklumat pasal Dropbox nie, boleh je tinggalkan komen kt post ini..nnti aku invited korang..xpon terus ke ke link DropBox..Click Here.
.
.
.
.
sama2 lah kita selamatkan document dan sama2 lah sharing..Sharing is Caring..hehe

2 comments:

fiq said...

fuyoo... laju je update ea..

pan said...

hehe..utk kesenangan semua org..hihi..oh ye, lupa nk bgtau, sape y invite y terima invited dapat free 0.25G storage..bagus x??