Wednesday, November 24, 2010

16 wishes


sekiranye korang dberi magic pd hari jadi korang, ape y korang minta??

ms dinner bersama kwn2 td, kita tgk cite 16 wishes.
terasa emmmm..best nye klu ada fari-fari..
hehehe..

jika lah fari2 itu wujud dan dapat penuhi wishes pd buzday present, akan aku minta:
1. aku nk jd org paling terpandai sekali didunia
2. aku nk ada power y boleh terbang
3. aku nk ada power psikik y boleh mgawal jisim d bumi
4. aku nk sebuah kapal angkasa di angkasa luar bumi
5. aku nk keupayaan boleh scan nota2 dlm otak secara cepat n efficent
6. aku nk satu pasukan y sekepala, ceria n bangga dgn kebolehan aku
7. aku nk sebuah rumah y ada 7 tingkat utk muatkan haiwan2, tumbuhan tanaman ,gym utk bersukan, bilik tido, bilik buku bacaan, dan bilik y penuh dgn harta bernilai aku: duit, ubatan, baju, beg, kasut
8. aku nk satu peti sejuk y ada segalanye, tekan menu keluar mcm2, y penting xperlu bayar
9. aku nk seorang anak lelaki
10. ...?!?...


entah lah..cukup kot..ak xmau jd tamak..klu sume wishes kt atas tu tertunai, aku dh puas hati..
insyaallah..
hahahha..best nye..aku mau fari-fari..

3 comments:

fiq said...

fari2 satu!! haha.. ko dh nk masuk 23 kan tahun depan. mintak la 23 wishes. haha.. =P

pan said...

nk fikir 22 wishes pon rasa nk pitam je otak..better aku g stdy imaging..xde pening2..wish pertama aku wajib dimakbulkan..heheh..

fiq said...

silakan =)